KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 26 Aralık 2021 02:33

Bi' Nevi Sahne'de 'Türk Şiirinin Parodisi'

Bi' Nevi Sahne'de 'Türk Şiirinin Parodisi'
Erkut Tokman, Neslihan Yalman ve Duru Sakinç'in sergilediği 'Tükenmişlik ve Ölüm Arasında Türk Şiirinin Parodisi' performansı Bi' Nevi Sahne'de izleyicilerle buluştu.

Açık şiir performansı ve enstalasyon, 24 Aralık Cuma günü, saat 21.00'de, Bi' Nevi Sahne'de sanatseverlerle buluştu.

 

'Açık Şiir' üyelerince gerçekleştirilen sergi, açık şiir performansı ve enstalasyonda, "merkeze yerleşmiş şiir anlayışı" ironik bir şekilde eleştirildi.

 

 

'MÜKEMMELLİK KUSURDUR' ENSTALASYONU

 

'Tükenmişlik ve Ölüm Arasında Türk Şiirinin Parodisi' adlı performansta Erkut Tokman, Neslihan Yalman ve Duru Sakinç yer alırken, performansın ardından 'Mükemmelik Kusurdur' isimli enstalasyonun açılışı yapıldı.

 

 

İzleyicilerin aktif katılımıyla sona eren enstalasyona 'Açık Şiir Kolektifi'nden Sabine Schiffner, Nurie Emrullai, Ramazan Parladar, Ayşegül Kaycı, Alper Ağdaşan, Ruhsan İskifoğlu, Erkut Torman, Neslihan Yalman ve Özgür Zeybek gibi isimler katkı sundu; videoda ise Alper Ağdaşan ve Nur Pamukçu yer aldı.

 

 

1457 Sok. No 8A Alsancak-İzmir adresinde gerçekleşen etkinliğin sonraki günlerde yine aynı adreste (Bi' Nevi Sahne) yapılması planlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.