SİNEMA Haber Girişi : 11 Mart 2020 23:09

Ben Affleck'ten 'Batman' açıklaması: 'Ben o defteri kapattım'

Ben Affleck'ten 'Batman' açıklaması: 'Ben o defteri kapattım'
Batman rolünü üç kez üstlendikten sonra Robert Pattinson'a devreden Ben Affleck, film çekimlerinde iyi zaman geçirdiğini söyleyerek, "Ben o defteri kapattım" dedi.
Ben Affleck'ten 'Batman' açıklaması: 'Ben o defteri kapattım'

Dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck, 25 Haziran 2021'de gösterime girecek olan yeni Batman filminde rol almayacak.

Affleck, ilk kez 2016'da Batman v Superman: Dawn of Justice'te, daha sonra 2016'da Suicide Squad filminde ve son olarak 2017'de Justice League'de Batman olarak seyirci karşısına çıkmıştı. Affleck, Batman kostümünü giymenin artık kendisine heyecan vermediğini hissedince rolü bıraktığını açıkladı.

"KOSTÜMÜ GİYMEYİ GERÇEKTEN SEVDİM"

47 yaşındaki ABD'li oyuncu, "Batman v Superman'i çok sevdim, kostümü giymeyi gerçekten sevdim ve seste dijital dönüştürme benim için çok ilginçti. İyi zaman geçirdim" diye konuştu.

"Ben artık o defteri kapattım" diyen Affleck, kendisinden gelecek filmin hem yönetmenliğini, hem de başrolünü üstlenmesinin istendiğini belirtti.

Affleck, "Ancak ben heves ve tutkumu kaybettim. Bu rol, hayalini gerçekleştirmek isteyen bir başkası tarafından üstlenilmeliydi. Benim için farklı bir şeydi ve artık rolü bırakmanın zamanı gelmişti" diye konuştu.

BEN AFFLECK YERİNE ROBERT PATTINSON

Yeni Batman üçlemesinde Affleck yerine Batman rolünü Robert Pattinson üstlenirken, yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuyor. Filmin çekimlerine ocak ayında başlandı.

Filmde Pattinson'un yanı sıra Andy Serkis, Zoë Kravitz, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright ve Colin Farrell de rol alıyor.

PATTINSON: "BİR TÜR ÇILGINLIK"

Ekim ayında Esquire dergisine röportaj veren Robert Pattinson, filmde rol almasıyla ilgili konuşurken, "Bir tür çılgınlık" ifadesini kullanmıştı.

 
Ünlü oyuncu ayrıca, "Bu rolü almamın gerçekçiliği benim düşüncemden çok uzaktı. Nasıl aldım gerçekten anlamıyorum" demişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.